La grossa de Reis deixa al Cercle Catòlic amb l’ai al cor

Avui no es parla de res més a la seu del Cercle Catòlic i al Bar Roure, on es distribueix bona part dels dècims de la secció d’esports de la centenària entitat gracienca. Ahir la sort els va donar l’esquena i es van quedar a tan sols una xifra del primer premi. Si a Castelldefels l’alegria saltava amb l’aparició del 58.588 com a dècim agraciat, a Gràcia un bon grapat de gent es lamentava de tenir a les mans el 58.587. Si bé els que van comprar el número del Cercle Catòlic no cobraran els 200.000 euros per cada 20 jugats de la grossa, si que rebran 1.360 euros per dècim. Malgrat aquesta consolació, molts encara es pregunten com seria la seva vida si a les unitats enlloc d’un 8 hagués sortit un 7.

1 thought on “La grossa de Reis deixa al Cercle Catòlic amb l’ai al cor

  1. L’any 2.009 a estat un any molt dur, molt dificil per a moltes families, i tot encetar el 2010, no es veu pas cap canvi important en aquest sentit.
    A seguir lluitant i ànims, que no ens faltin.
    Una abraçada a tota la familia Gracienca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *