El Tradicionàrius acosta el folk als més petits

A banda de noms com el de Kepa Junkera, Pep Gimeno Botifarra o El Petit de Cal Eril; la XXIII edició del festival Tradicionàrius portarà al CAT un cicle de matinals infantils de folk, que se celebraran un de cada dos dissabtes.  El grup d'animació Ara Va de Bo serà l'encarregat de conduir les diferents activitats, que cada dia pivotaran al voltant d'una temàtica concreta. El proper dissabte 24 de gener, el tret de sortida el donarà el conjunt La Bicicleta i els contes seran els grans protagonistes de la trobada. Les rondalles tradicionals que parlen de dimonis seran el fil conductor de la segona matinal, mentre que el Camerun acapararà l'atenció el d¡issabte 21 de febrer, de la mà l'Associació Sociocultural Ntapeku de Bafia.  El reciclatge musical serà la temàtica de la quarta trobada i la veneçolana Cecília Bellorín farà, per tancar el cicle, un viatge d'anada i tornada Catalunya- Amèrica Llatina a través de contes i cançons. Tot i així, durant la presentació del festival, Jordi Roura, membre d'Ara Va de Bo i coordinador de les matinals, va destacar que les sessions "no seran tancades, sinó que totes tindran una mica de les altres".  Va remarcar, també, el format obert i participatiu de les trobades,  pensades per a nens de totes les edats.  Aquest any, doncs, a més de la programació habitual i de la música els mercats, el Tradicionàrius tindrà una dedicació especial als més petits.