L’Europa inicia la segona volta de la lliga aquesta tarda a Amposta

El primer equip de l’Europa sortirà aquesta tarda a la una del Nou Sardenya en direcció a Amposta, on a les cinc s’enfrontarà al conjunt de les Terres de l’Ebre. El matx és de màxima rivalitat ja que els graciencs, vuitens a la classificació, superen de tan sols un punt els ampostins. Aquest partit donarà el tret de sortida a la segona volta de la lliga, en la que els aficionats escapulats esperen que l’equip mantingui el nivell i arribi a la recta final de la competició amb opcions a tot. Pedro Dólera, entrenador dels de la Vila, ha subratllat aquesta setmana en una entrevista publicada en l’edició paper de l’Independent de Gràcia que el més important és “aconseguir la permanència quan més aviat millor”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *