L’Europa finalitza a Amposta el seu particular Tourmalet sense perdre cap partit

Contra tot pronòstic, l’Europa ha sortit reforçat del seu particular Tourmalet a la lliga que l’ha dut a visitar quatre camps en tan sols cinc jornades, incloent-hi els del Reus i el Manlleu. Si a la jornada 15 els escapulats eren onzens a quatre punts del play off d’ascens a Segona B, ara continuen a la mateixa distància de la quarta plaça però ocupant la setena. L’equip entrenat per Pedro Dólera no ha perdut cap d’aquests cinc enfrontaments, sumant dues victòries i tres empats. De fet, en les últimes 14 jornades només ha encaixat dues derrotes. En la visita d’ahir a Amposta els de la Vila van aconseguir sumar un punt (2 a 2) en un partit on tots dos conjunts van tenir la victòria a tocar. L’Amposta va estar a punt de sentenciar el partit a la segona part amb l’1 a 3 després d’un remat a porteria buida que el defensa escapulat Diego va treure de manera acrobàtica sota els pals enviant la pilota a còrner. Després de l’empat dels graciencs i de dues vermelles directes als locals, els jugadors de Dólera van desaprofitar els darrers deu minuts per endur-se els tres punts de les Terres de l’Ebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *