L’escola Bailèn tindrà nom definitiu a finals de mes

L’escola Bailèn comença a deixar enrere la provisionalitat, si bé encara s’ubica en els mòduls de la plaça del Poble Romaní, aquest mes de gener té previst fixar de forma definitiva el nom del centre. El procés ja està en marxa i, durant aquesta setmana, les famílies dels alumnes i els diferents membres de la comunitat escolar poden fer les seves propostes, perquè, a partir del proper dilluns, es faci una votació que limitarà a tres el nombre de noms candidats.  Serà a la festa d’inauguració de l’escola, el proper 29 de gener, quan es decidirà el nom definitiu entre les tres propostes finalistes.

1 thought on “L’escola Bailèn tindrà nom definitiu a finals de mes

  1. Tindrà nom definitiu. Perfecte. Però ja tenen el tema de d’ubicació resolt? Ja ha arribat a un acord l’ajuntament i el propietari de la concessió de la benzinera? Ja han avisat als propietaris de les places de pàrking, que han de deixar l’espai? Crec, que primer s’hauria de resoldre tot això. Ens podrà mantenir informats l’Independent d’aquest tema?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *