Avança la creació dels nous consells de barri

El procés de reformulació dels consells de barri va fer ahir un pas més amb  la designació del líder veïnal Quim Torres com a vicepresident del consell de la Salut. Un consell que, com apunta Torres, estarà molt pendent de la defensa del Park Güell i de les decisions que puguin arribar des del departament de Medi Ambient de l'Ajuntament sobre el futur de la zona. L'elecció dels nous consells de barri continuarà aquest vespre a Camp d'en Grassot-Gràcia Nova i, la propera setmana, a la Vila de Gràcia per tal de culminar el procés de reforma. L'objectiu de les sessions és designar veïns com a vicepresidents dels consells i donar, d'aquesta manera,  més pes a aquests òrgans. A banda de Torras, la presidenta de l'AV Riera Viaducte, Dolors Millan, i el president de la plataforma 14A, Manel Romero, ja van ser designats vicepresidents del consell de Vallcarca i el Coll respectivament abans de Nadal.