El film 'Cinéclub' rep quatre nominacions als Premis Gaudí

Cinéclub, la pel·lícula de Salomon Shang, ha rebut quatre nominacions en la segona edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia de Cinema Català. El film està nominada a millor pel·lícula en llengua no catalana, millor fotografia -Salomon Shang-, millor direcció de producció -Patrícia Roda i Luis Miñarro-, i a millor actor secundari -Manuel Rudi. Cinéclub és la història del tancament d'un petit cinema d'art i assaig. La sala de cinema va morint, i els seus habitants, el projeccionista, la taquillera, l'espectador... van tenyint-se d'anacronisme. Un dels pocs espectadors d'aquest petit cinema s'enamora de la taquillera, que no sent cap interès cap a ell. La decadència d'aquesta relació corre en paral·lel a la decadència de la sala de cinema, que va desapareixent en el més absolut silenci, sempre buida, aparentment sense cap futur, tot i que és possible que hi hagi una sortida. El film està rodat al cinema Casablanca Gràcia, tancat des del mes de juny.