‘Los caminos del tiempo’ novel·la la postguerra a Gràcia

MontesLos caminos del tiempo, la darrera novel·la de Paco Montes (Màlaga, 1939),  és un homenatge a Gràcia i, especialment, a l’oratori de Sant Felip Neri al voltant del qual transcórrer una història de falses aparences, mentides i traïcions. El llibre, que es presenta avui a les 20 h al mateix oratori, narra l’evolució d’un grup d’amics de classes socials i ideologies diferents a qui la guerra separarà.

L’autor ha volgut  homenatjar el barri on viu i tenir un record especial per Sant Felip Neri, amb el que manté una estreta relació, l’any del seu 125  aniversari.  Ferran Colàs,  mossèn de l’Oratori, presidirà l’acte de presentació d’aquest vespre.

, , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *