Pep Gimeno ‘Botifarra’ dóna el tret de sortida al XXIII Tradicionàrius

Pep GimenoEl cantautor de Xàtiva Pep Gimeno Botifarra, els músics de Radiokuartet i els Ministrers de la Vila Nova seran els encarregats, aquesta nit, d’inaugurar la XXIII edició del festival Tradicionàrius que, durant més de dos mesos, portarà una cinquantena d’artistes a l’escenari del CAT. La música tradicional de de la Costera i la Vall d’Albaida de Botifarra, que presenta el seu darrer treball Te’n cantaré més de mil, seran el primer plat d’una edició marcada per la presència de conjunts valencians. En els últims tres anys, aquest cantautor ha batut el rècord de vendes d’un dics en valencià i s’ha guanyat tota mena d’elogis i reconeixements. Al seu costat, Radiokuartet, el conjunt format per exprofessionals de Ràdio 4 (Jordi Roura, Jesús Ventura, Josep Maria Francino, i Jordi Maria Adell), se sumarà a la sessió inaugural amb una particular visió de la música tradicional.  Els primers a actuar, però, seran els Ministrers de la Vila Nova, que oferiran una cercavila des de la plaça de la Vila fins al Centre Artesà Tradicionàrius per engegar, oficialment, una nova edició del festival.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *