Gràcia tanca l’Any Amades

Els actes de commemoració dels 50è aniversari de la mort del folklorista català Joan Amades posen el seu punt i final avui, a partir de les 12 h, a la plaça de la Vila en una festa organitzada pel Taller d’Història de Gràcia. En el transcurs d’aquesta celebració, actuaran els Gegants de Gràcia, es llegirà un manifest i s’enlairarà un globus commemoratiu de l’efemèride, com ja s’ha fet en d’altres punts del país. L’Any Amades acaba, tal i com remarquen des de l’Associació Cultural Joan Amades, amb més de 200 actes formalment adherits i havent superat les 23.000 visites a l’exposició La memòria del poble. Tot plegat per homenatjar l’autor de prop de 500 títols publicats, entre els quals destaquen el Costumari català o la col·lecció Biblioteca de tradicions de Catalunya.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *