L’Europa suma un punt contra el Balaguer (2 a 2)

L’Europa segeuix sumant. Aquest cop ha estat un nou empat a casa (2 a 2) davant del Balaguer. El Nou Sardenya ha pogut veure un rival que ha jugat amb molta intensitat durant tot el partit, fet que, a la primera part, ha desdibuixat el conjunt de la Vila i l’ha fet arribar al minut 45 amb un 0 a 1 al marcador. La reacció dels jugadors de Pedro Dólera ha arribat amb dos gols de l’escapulat Cano al 54′ i al 62′. La remuntada ha durat ben poc perquè al cap de cinc minuts el Balaguer tornava a igualar l’electrònic de l’estadi gracienc. Amb l’empat d’avui, l’Europa ja en suma vuit, cinc dels quals en les últimes set jornades. La dada més positiva és que els escapulats, a la jornada 21, encara no han perdut cap partit a casa.

Amb tot, i gràcies a la resta de resultats, l’Europa segeuix a quatre punts del play off d’ascens i ocupa la vuitena posició. La setmana vinent els graciencs visitaran el camp de l’Olesa de Montserrat, cuer de la lliga però que en el partit de la primer volta va treure un punt de la visita al Nou Sardenya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *