CN Catalunya aconsegueix l’objectiu d’acabar la primera volta com a líder

El primer pas per al retorn d’un històric del waterpolo estatal a la màxima categoria d’aquest esport, divisió d’Honor, ja està donat. El CN Catalunya ha acabat la primera volta de la lliga com a líder, objectiu que Jose Montero, entrenador del conjunt, s’havia marcat com a prioritari en previsió d’una segona volta més complicada. Els graciencs i el WP Turia continuen al capdavant amb 30 punts cadascun, tot i que els de Can Toda avantatgen el seu rival directe pel gol average. Aquest cap de setmana els jugadors de Montero van derrotar a la Universitat Autònoma (10 a 5) i el proper dissabte rebrà el CN Metropole. Els canaris ocupen la zona mitja de la taula havent sumat tan sols 12 punts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *