Nuevo Mester de Juglaría celebra 40 anys al festival Tradicionàrius

Els segovians Nuevo Mester de Juglaría estan d’aniversari. Enguany celebren els seus 40 anys sobre els escenaris i, dijous a les 21 h, ho celebraran amb un concert recopilatori, en el marc del XXIII festival Tradicionàrius, a l’Auditori de Barcelona. Des del seu naixement, el grup ha recopilat un gran ventall de gèneres que ha materialitzat en 22 gravacions i múltiples directes. En el concert de dijous, el conjunt recopilarà els temes més representatius i populars de la seva discografia. Aquesta no és, però,  l’única efemèride que commemora aquesta edició del festival, sinó que, el 22 de març, el Pont d’Arcalís pujaran a l’escenari del Palau de la Música per celebrar els seus 20 anys en actiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *