Diumenges amb ‘From London to Barcelona’, a l’Almeria Teatre

El flamant Almeria Teatre aposta, durant tots els diumenges d’aquest mes de gener, per l’espectacle From London to Barcelona, un muntatge  concebut vocalment a Londres i interpretat per les actrius catalanes Maria i Marta Torras, formades, també,  a mig camí entre les dues capitals. Després de l’èxit assolit a Terrassa i Sabadell,  aquest espectacle arriba a Gràcia sota la direcció de Víctor Alvaro i amb coreografies de Bealia Guerra, però mantenint la idea original i els arrenjaments de Jeremy Fisher. From London to Barcelon, que encara les seves dues últimes setmanes a l’Almeria Teatre, proposa un recorregut a través dels diferents estils del teatre musical, amb versions de temes com We will Rock you, Cats o Mamma mia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *