Els veïns de Montmany, farts de les caigudes de subministrament elèctric

montmanyCom a mínim, deu vegades en els últims 30 dies. Com a mínim, 20 hores en el mateix termini. Els veïns del carrer Montmany, en el tram entre Sant Lluís i la Travessera de Gràcia, estan farts de quedar-se sense llum o, en el millor des casos, amb un fil de llum i la majoria dels aparells elèctrics sense funcionar a causa del mal estat de la xarxa. A mitjans de desembre, coincidint amb l’arribada del fred i, per tant, de les calefaccions a ple funcionament, al carrer Montmany va començar una nova etapa de caigudes del subministrament elèctric. Un fet que als veïns de la zona no els ve de nou, sinó que asseguren que s’ha anat repetint els últims 15 anys, sobretot en èpoques de molt fred o molta calor, a causa del mal estat de les línies de subministrament i, sobretot, de la caixa que queda davant del número 21, que els tècnics d’Endesa han reparat en repetides ocasions a base de pegats. Ara els veïns s’han decidit a presentar una queixa a la companyia, amb una quarantena de signatures i un detall del números d’incidència que se’ls ha atorgat en les repetides ocasions que han trucat al servei d’avarires. Des d’Endesa, però, asseguren que ja tenen constància de la incidència i que, de fet, han estat treballant aquests dies per garantir un bon funcionament de la xarxa elèctrica a Montmany. Uns treballs que haurien de començar a donar fruit de manera imminent.

Es tracta de la fase elèctrica que dóna servei, a banda dels veïns d’aquest tram de Montmany, a algunes cases del carrer Bruniquer entre Torrent d’en Vidalet i Joan Blanques i a un tram del mateix Torrent d’en Vidalet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *