L’Store Cafè perd el contenciós amb l’Ajuntament

El conflicte judicial que enfronta l’Ajuntament de Barcelona amb el bar Store Cafè de la Travessera de Dalt 25-27, que tracta en la seva part més mediàtica les suposades corruptel·les en l’administració i en el grup municipal del PP per l’atorgament d’una llicència, s’ha tancat en el seu vessant contenciós amb una sentència que ha trascendit aquesta setmana en la qual s’insta els propietaris de Panadona S.L., l’empresa que gestiona l’establiment, a dipositar una fiança de 10.000 euros en el termini màxim d’un mes des de la notificació de l’acte si volen continuar oberts. La sentència de la sala tercera de la sala contenciosa administrativa del TSJC posa aquesta xifra com a requisit de continuïtat a la mesura cautelar de suspensió del precinte a l’establiment i conclou que la decisió és ferma i sense dret a recurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *