Engega el procés participatiu per la nova Sedeta

IMG_9879El procés participatiu per la reforma de la Sedeta engega demà a la tarda amb una primera trobada a la seu del Districte, que servirà de primer contacte amb veïns i entitats.  Aquesta primera sessió, de tres hores de durada, tindrà continuïtat a través de la llista de correu participagracia@bcn.cat fins al 7 de febrer, quan està previst tancar el termini de propostes. Després d’avaluar totes les idees sorgides, el 15 de febrer, es farà una segona sessió presencial que ja ha de servir per dissenyar línies concretes quant al nou projecte de la plaça.

, , , , ,

2 thoughts on “Engega el procés participatiu per la nova Sedeta

  1. Benvolguts,
    El procés participatiu de la Sedeta no comença “aquesta tarda” sinó demà dia 27. Prego esmeneu l’error que podria conduir a confusions.
    Gràcies i salutacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *