Continua el ball de nous contenidors i les queixes veïnals a plaça Revolució

IMG_1291Fins a cinc contenidors tapaven, a finals d’any, la visibilitat del bar Canigó, a la plaça de la Revolució. Com a conseqüència de la implantació de la nova contracta de la neteja, que no només ha suposat canvis en el disseny dels contenidors, sinó també en el nombre i la ubicació, el bar va perdre la visibilitat de la seva terrassa, tal i com es van afanyar a denunciar els seus propietaris. Amb l’entrada del nou any, les seves queixes han rebut resposta i els contenidors s’han desplaçat uns quants metres, just fins a l’altre cantó del carrer Verdi. De manera que els quatre contenidors que hi ha actualment al vessant nord de la plaça queden ara a tocar dels que hi ha al carrer Terol. Ja no obstaculitzen l’entrada al local, però fan una mica més complicada l’entrada de vehicles al pàrquing de la plaça.
D’altra banda, no hi ha hagut canvis en l’acumulació de contenidors que van denunciar veïns i comerciants del carrer Bonavista. Fins a disset en un tram de poc més de 200 metres, cubells d’escombraries de bars i restaurants a banda. Algun establiment també ha fet constar el seu malestar per l’aparició de contenidors just a l’entrada dels seu local. A d’altres punts de la Vila, com el carrer Ramon i Cajal, el problema continua sent una amplada de vorera que fa impossible encabir-hi els contenidors i mantenir l’espai de pas necessari.

Denúncia per la falta d’espai de pas

Un total de vuit punts a la cara i unes lesions facials, encara en recuperació. Contusions a braç, costel­les i genoll. I un dolor que es prolonga en el temps. La Montserrat Lloret va ensopegar, a principis de desembre, amb el pedal d’un dels contenidors nous al carrer Aulèstia i Pijoan amb Bretón de los Herreros. Un contenidor que, com explica, no estava instal·lat en el seu espai pertinentment diferenciat, sinó que ocupava una vorera de per si ja estreta. És per aquest motiu que aquesta veïna ha emprès accions legals contra l’Ajuntament per “no haver respectat l’espai de pas”.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *