Els cinemes Verdi, forçats a fer vaga

Els Verdi són  un dels cinemes que dilluns no obrirà portes.  Però no ho faran fruit d’ una decisió pròpia de protesta contra el projecte de llei del cinema a Catalunya, sinó condicionats per “les pressions que estem rebent de les distribuïdores”, tal i com explica el seu director, Enric Pérez. En aquest sentit concreta  que no fer vaga podria tenir “greus repercussions en les pel·lícules que ens acabin arribant i és un camí molt perillós per a la nostra subsistència”. Amb aquesta pressió al darrera, doncs, dilluns els Verdi faran vaga, però el cartell que penjaran a la porta no portarà el mateix escrit que el de la resta de sales, sinó que se solidaritzarà amb les circumstàncies que viuen les sales i els seus treballadors. D’altra banda, també han anunciat que, tenint en compte que dilluns als Verdi és dia de l’espectador, la tarifa reduïda es traslladarà a dimarts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *