Els foguerons de Sa Pobla tornen a Gràcia

sa poblaPer divuitè any consecuti,u aquesta nit els tradicionals foguerons de Sa Pobla arriben a Gràcia. A partir de dos quart de deu, el foc serà el protagonista a les places del Diamant, Virreina i Nord i als carrers Verdi, Joan Blanques, Torres, Tordera i Lliberat. L’encesa dels foguerons donarà el tret de sortida a la revetlla, que comptarà, com és tradicional, amb ximbombes, glosades, cants i balls de les Illes. La música la posaran, a partir de les 23 h, els grups Carumbau, Abeniara i les colles de xeremiers a la plaça de la Virreina.  Més enllà del que és pròpiament la revetlla, però, Sa Pobla serà present a la Vila durant tot el dia. A primera hora del matí, començarà la preparació dels foguerons a places i carrers. A les 12 h, el folk arribarà al mercat de l’Estrella de la mà dels Xeremiers de Mallorca i en el marc del festival Tradicionàrius. Entrada la tarda, serà hora de titelles, a la seu del Districte, amb el grup Teresetes Migjorn. Després de la recepció d’autoritat,  els xeremiers i la banda de flabiols i sacs de gemecs La Sacairada començaran a animar una cercavila que sortirà, a dos quarts de nou, de la plaça de la Vila.  Entitats mallorquines i gracienques donaran cos a la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *