Cineambigú arrenca el febrer entre festivals

El cicle de cinema Cineambigú afronta el mes de febrer amb una presència destacada de pel·lícules que s'han fet un nom en el circuit de festivals. Els propers dies projectarà, per exemple, Le roi de la evasion d'Alain Guiraudie, el film guanyador del premi del jurat a Gijón 2009 i preferit de la crítica francesa de l'any passat, que arriba al Verdi Park el 16 de febrer. Le roi de la evasion narra la història d'un amor prohibit, el d'Armand Lacourtade, un venedor de material agrícola de 43 anys i homosexual que està fart de la seva vida avorrida de solter en una petita població de França, i una adolescent atrevida que donarà un tomb a la seva vida. Un altre dels títols destacats del mes és la pel·lícula independent nord-americana The Exploding Girl, que ha passat per la Berlinale i el Tribeca Film Festival, on la seva actriu protagonista, Zoe Kazan,  es va fer amb el guardó a la millor interpretació femenina i que es projectarà a Cineambigú el proper 9 de febrer. Un altre dels plats forts d'aquest mes  al Verdi Park serà Shultes, que ha passat per la Quinzena de realitzadors de Cannes i que arribarà al Verdi Park el dia 2.  Aquesta pel·lícula s'introdueix a la vida de  Lesha Shultes, moscovita i carterista professional.