Dos gols espectaculars de Gatell encarrilen la victòria de l’Europa davant La Pobla de Mafumet (3 a 0)

El Nou Sardenya ha viscut una de les matinals de futbol més interessants d’aquesta temporada. Davant La Pobla de Mafumet, el filial del Nàstic de Tarragona, els escapulats han ofert un partit als aficionats ple d’ocasions i amb bon ritme de joc. Ramon Gatell ha signat dos gols de categoria, el primer un gol olímpic al minut 45 i un altre per sobre el porter des d’uns 15 metres de la frontal de l’àrea tot just quan es duïen vuit minuts a de la segona part. L’Europa ha sabut amplair el marcador abans del primer quart d’hora i ha gaudit d’algunes ocasions per acabar el matx en golejada. Amb aquests tres punts l’equip entrenat per Pedro Dólera es situa en la setena posició de la taula a l’espera del que facin aquesta tarda Manlleu, Amposta, Reus i Santboià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *