‘Pecados de mi padre’ arrenca DocsBarcelona al Verdi Park

Ser el fill del narcotraficiant més conegut de la història és un condicionant que, sens dubte, marca de forma definitiva. Sebastián Marroquín, el fill de Pablo Escobar, s’ha decidit ara a explicar com recorda la figura del seu pare en el documental Pecados de mi padre, que ha dirigit l’argentí Nicolás Entel i que, aquesta tarda, donarà el tret de sortida a una nova edició de DocsBarcelona al Verdi Park. Marroquín, que va haver de canviar d’identitat i refugiar-se a l’Argentina per ser fill de qui era, torna, de la mà del documental,  per primer cop a Colòmbia i es reconcilia amb els fills d’algunes de les víctimes del seu pare. Després de l’estrena d’avui, prop de 30 documentals es projectaran fins diumenge, en el marc de DocsBarcelona, en vuit cinemes barcelonins, entre els quals hi ha els graciencs Verdi, Verdi Park i Casablanca Kaplan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *