El dimoni, protagonista de la matinal infantil del Tradicionàrius

La iniciativa de les matinals infantils de folk que ha engegat aquest any el festival Tradicionàrius tindrà demà, diumenge 7 de febrer, les rondalles tradicionals catalanes que parlen sobre dimonis com a eix central.  Teresa Duran serà l'encarregada de narrar les històries als més petits i comptarà amb l'acompanyament musical del grup Ara Va de Bo. De la seva mà històries com les del Pont del diable de Martorell, El sabater de Torregrossa o Els mals negocis del dimoni amb Sant Pere seran només algunes de les històries amb banyes i olor de sofre al voltant del qual pivotarà l'activitat. Es tracta de la segona de les sessions infantils del Tradicionàrius d'enguany que organitza,  un de cada dos diumenges a les 12 del matí al CAT, els matins temàtics per als més petits. La següent cita serà diumenge 21 de febrer  amb Ntapeku de Bafia i les rondalles, cançons, instruments i gastronomia cameruneses com a convidades d'honor.