L'oposició veïnal al projecte de la Sedeta pren forma

IMG_9893Tot i que, de moment, el projecte no compta amb el suport polític necessari per tirar endavant, els veïns de la plaça de la Sedeta estan començant a posar les bases de la seva oposició a la idea de construir un nou equipament de serveis socials a la zona de les grades d'aquest espai. Després de la primera trobada del procés participatiu endegat per l'equip de govern del Districte, on es va presentar el projecte amb el nou equipament i el tancament perimetral, els veïns van veure la necessitat de coordinar-se per tal de posar en comú els principis bàsics de la seva oposició. La primera trobada serà aquesta tarda a dos quarts de vuit del vespre a les escales de la Sedeta. Una reunió oberta a veïns i entitats del barri que ha de donar força a la campanya de recollida de signatures que ja fa setmanes que han engegat.