El BarcelonaVisualSound engega demà a La Fontana

1L’emissió del tercer capítol de la sèrie Weekend, produïda  íntegrament per alumnes de l’IES Vila de Gràcia, donarà demà el tret de sortida a la programació del BarcelonaVisualSound a l’Espai Jove La Fontana.  La tarda de diumenge es dedicarà a la projecció de curtmetratges i la de dilluns a la narrativa audiovisual, a través d’un taller per aprendre a fer guions, i també a la projecció d’algunes de les obres de ficció en concurs. Dimarts s’analitzaran les noves tecnologies aplicades al documental i s’oferirà la segona sessió de treballs en concurs, mentre que dimecres i dijous, clouran la programació els espais dedicats als documentals d’aventura i natura.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *