L’Escapvlat, nova capçalera esportiva gracienca

escapvulat01

El panorama de mitjans de comunicació graciencs veurà néixer aquesta tarda un nou periòdic fruit de l’acord entre el Club Esportiu Europa i l’empresa editora de l’Independent de Gràcia, DeBarris. L’Escapvlat, la nova publicació de l’Europa, tindrà una periodicitat mensual i una tirada de 2.500 exemplars. Els continguts se centraran en el resum esportiu i institucional de l’entitat i analitzaran la prèvia del partit que coincideixi amb la seva distribució. En aquest primer número L’Escapvulat destaca en portada el duel d’aquest diumenge entre l’Europa i L’Hospitalet amb el titular “estrena amb morbo”.

 

14F

En l’edició paper de l’Independent de Gràcia, que sortirà demà al carrer, la secció d’esports anirà dedicada íntegrament al partit d’aquest diumenge al Nou Sardenya que enfronta els graciencs amb els líders del grup 5 de Tercera divisió. S’hi podrà trobar l’històric de resultats entre tots dos equips, una entrevista a Ramon Gatell –autor dels dos gols estel·lars de l’últim matx disputat al Nou Sardenya- i una porra realitzada per les penyes del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *