Gràcia també es disfressa

El rei Carnestoltes arriba avui a la Vila amb rues, concursos de disfresses i molta festa. La rua més matinera serà la del barri del Coll que, a les 11 del matí, sortirà del centre cívic i recorrerà els carrers del barri animada per la companyia  La Cremallera Teatre i ambientada amb els personatges de La Bruguera. A les cinc de la tarda, engegaran les rues de la Vila de Gràcia i del Camp d’ en Grassot- Gràcia Nova. La primera sortirà dels jardinets  i, després de passar per Gran de Gràcia, la Travessera, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla i Diluvi; acabarà el recorregut a la plaça de la Vila amb un concurs de disfresses i comparses.

La rua del Campd’en Grassot-Gràcia Nova sortirà de la plaça de la Sedeta i recorrerà carrers com Sant Antoni Maria Claret, Travessera, Sardenya, Indústria o el passatge Llavallol per acabara la mateixa Sedeta.  Pep Callau, la banda Patilla i les cornetes i els tambors de Les Planes de Sant Cugat seran els encarregats de posar-hi la música.

A dos quarts de vuit del vespre, començarà la tabalada del Coll, amb la Malèfica del Coll, el drac Gaudiamus del Coll, el drac Farfolla de la Sagrada Família, el de la Sagrera i el d’Igualada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *