L’Europa venç el líder i fa el somni realitat (1 a 0)

El Nou Sardenya ha viscut una nova jornada èpica en la qual l’Europa ha derrotat el líder del grup 5 de Tercera divisió, L’Hospitalet. Els de Pedro Dólera s’han avançat en el marcador al minut 5 de la primera part gràcies a un gran xut de Delmàs des de fora de l’àrea. Amb el resultat a favor els escapulats han sabut tallar les nombroses jugades d’atac dels visitants i, fins i tot, han tret dues pilotes a la mateixa línia de gol. Amb un final de partit d’infart, finalment l’Europa ha aconseguit deixar els tres punts a casa i tornar-se a apropar a la zona alta de la classificació. Actualment es troba a cinc punts del quart i el tercer classificat, el Santboià i el Prat, respectivament. D’aquesta manera, l’estadi gracienc es confirma com a fortí de la categoria tenint en compte que l’equip encara no ha perdut a casa després d’haver-se disputat 25 jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *