El coreògraf Toni Mira rep el premi Ciutat de Barcelona de Dansa

MiraEl coreògraf i soci fundador de la Caldera Toni Mira rebrà, aquesta tarda a les 19 h al teatre Lliure, el premi Ciutat de Barcelona de Dansa.  Els seus projectes a les presons de Wad-Ras i Quatre Camins han tingut un pes especial en la decisió del jurat, que en destaca tant la trajectòria professional com la seva capacitat d’ampliar les fronteres de la dansa en l’àmbit social. La idea d’introduir la dansa dins dels límits de les presons va sorgir de l’associació Filmatum que, en el marc d’un projecte impulsat per la Fundació La Caixa, va pensar en Toni  Mira per dirigir un taller de tres mesos a Wad-Ras. Tres mesos amb dues sessions setmanals de dues hores que havien de servir per produir el projecte de vídeo-dansa LAVDA, que volia dotar les internes d’un canal d’expressió diferent. Mesos després, la segona experiència de Mira dins d’un centre penitenciari va tenir lloc a Quatre Camins a través d’un taller intensiu que va donar lloc a la coreografia que es va interpretar, també amb internes, al CaixaFòrum en el marc de la Nit 10 de TV3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *