Les propostes de reforma de la Violeta s’exposen a la seu del Districte

p01f2Un cop anunciat el calendari d’actuació previst per a la reforma de la Violeta, el Districte mostra aquests dies el conjunt de propostes que es van presentar el concurs d’idees que, finalment, va escollir la proposta de Miquel Alonso i Joan
Milelire: V de Violeta. La mostra, que recull les 71 propostes presentades, es podrà visitar a la sala d’exposicions de la seu del Districte (Plaça de la Vila, 2) fins al proper 25 de febrer i l’han impulsat conjuntament BIM/SA i l’Ajuntament, amb el suport del consell rector de la Violeta.

, , , ,

1 thought on “Les propostes de reforma de la Violeta s’exposen a la seu del Districte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *