Balabanov i els germans Safdie, al CineAmbigú de març

El cicle de cinema CineAmbigú, als Verdi Park,  encetarà el mes de març amb dos plats forts: la pel·lícula que va suposar el debut dels germans Josh i Benny Safdie, Go Get Some Rosemary, i la nova producció del cineasta Aleksey Balabanov, Morphia. El proper 2 de març, doncs, els germans Safdie donaran el tret de sortida a la programació de març, amb la història d’un pare que, després de mesos de soledat, torna a tenir la custòdia dels seus dos fills durant les úniques dues setmanes a l’any que passa amb ells. Go Get Some Rosemary és, també, un viatge a la Nova York més indie en una història sobre el perdó i la responsabilitat. El dimarts 9 de març serà el torn de Morphia, d’ Aleksey Balabanov, la història d’un metge morfinòman, basada en l’autobiografia de Michail Bulgakov. Una trama que transcorre a Rússia durant l’època més turbulenta de la Revolució de 1917.

Completaran la programació del mes de març The American Astronaut de Cory McAbee, l’alemanya Stille Sehnsucht – la segona part de la triologia que el director Christian Wagner dedica al conflicte dels Balcans- i la canadenca À l’ouest de Pluton.

l

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *