Fraternitat entre Siracusa i Tordera, l’única incorporació a la Festa Major 2010

Finalment un sol carrer s’incorporarà a l’edició 2010 de la Festa Major, que comptarà amb 17 carrers federats. Així, l’única incorporació serà la del tram de Fraternitat que enllaça Tordera i Siracusa, que ja encara la recta final dels tràmits legals necessaris per constituir la seva junta. El carrer Camprodon, en canvi, que també havia mogut els papers necessaris per incorporar-se aquest any a la Festa Major, ha posposat aquest pas a l’any que ve. D’altra banda, aquesta setmana el Parlament ha desestimat la proposta de CiU de restituir les subvencions que es van retallar a la Fundació Festa Major des del govern poc temps abans de celebrar la darrera edició de la festa

, , ,

2 thoughts on “Fraternitat entre Siracusa i Tordera, l’única incorporació a la Festa Major 2010

  1. Fraternitat no enllaça Sant Lluís i Encarnació. Aquest carrer neix a Llibertat i acaba a Siracusa, passant per Torres i Tordera. Em sembla un error greu que, a més, heu repetit a la portada i a l’interior de L’Independent.

  2. Tota la raó, Xavier, ha estat un error greu. El tram de carrer correcte és Siracussa-Tordera. Ho hem esmenat a la versió digital, gràcies per l’avís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *