Operatiu especial de Setmana Santa a les places de la Vila

La regidora de Segureat de l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, ha anunciat avui que, en el marc de l’operatiu de Setmana Santa, les places de Gràcia comptaran amb un grup especial d’actuació. Ja fa anys que s’utilitzen dispositius especials per aquesta època a punts com Ciutat Vella i aquest any s’estrena una actuació combinada entre agents  nocturs i de la unitat territorial tant a la Vila com a l’Eixample. L’objectiu de la mesura és pal·liar les molèsties nocturnes i garantir el civisme, segons ha informat Escarp. De fet, la regidora ha explicat que, fins al moment, s’havia dut a terme una tasca més i diürna i que, coincidint amb els dies de vacances, s’intensificarà també durant les nits. El nou dispositiu ja ha fet una primera intervenció, en el marc de la qual s’han regsitrat 74 casos de venda ambulant i 68 denúncies per incivisme.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *