Els campionats de Cataluya, al Gràcia Gimnàstic Club

El pavelló del Gràcia Gimnàstic Club (GGC), al Club de Tennis la Salut, serà l’escenari de la segona fase de la Copa Catalana, el proper 17 d’abril, i del Campionat de Catalunya de Clubs, el 24 d’abril. Es tracta de la primera vegada que aquest pavelló es vesteix de llarg per acollir competicions oficials de gimnàstica artística femenina. Totes dues competicions estan organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica, amb la col·laboració del club gracienc, que es convertirà en l’amfitrió de les dues cites. Tot i que es tractarà del primer cop que el pavelló del carrer Molist acull una competició oficial, cal destacar que anteriorment ja s’hi havien celebrat trobades gimnàstiques de nivell, com el Trofeu Internacional Vila de Gràcia, una competició amistosa que enguany es torna a celebrar –el dissabte 12 de juny-, després d’un parèntesi d’un any.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *