El CN Catalunya visita l’Askartza Claret i pot situar-se a una victòria del retorn a Divisió d’Honor

Els waterpolistes de la Vila visiten aquest migdia la piscina de l’Askartza Claret, el darrer classificat de la present edició de la Primera divisió estatal de waterpolo i que ja és matemàticament equip de Segona. A falta de tres jornades per acabar la lliga, el Club Natació Catalunya es troba a dues victòries de l’esperat retorn a la Divisió d’Honor d’aquest esport aquàtic. Un ascens que suposaria tornar a la competició que va dur el nom de Gràcia arreu de l’estat i Europa amb la consecució de sis títols de lliga i una Copa d’Europa durant la dècada dels 90. De moment, els de Jose Montero només han perdut un partit i n’han guanyat 18 en el que va de competició.

2 thoughts on “El CN Catalunya visita l’Askartza Claret i pot situar-se a una victòria del retorn a Divisió d’Honor

  1. Hola Graciencs,

    El CN Catalunya ha guanyat a la piscina de l’Askartza Claret de Bilbao per 7 a 17. Aixo fa que l’equip de la Vila de Gracia aconsegueixi l’ascens desitjat a la maxima divisio d’honor despres de cinc anys de no ser-hi. Enhorabona Gràcia!! Enhorabona Catalunya!!!

  2. L’enhorabona a l’equip gracienc! Aquesta era una notícia que teníem moltes ganes de sentir! Fa temps que aquest equip es mereix estar a Divisió d’Honor per l’esforç que ja van realitzar la temporada passada i el d’enguany. El Cata ha sabut tirar endavant malgrat les adversitats d’haver estat un temps jugant fora de la seva piscina i esperant que acabessin les reformes. Han tingut paciència, bons entrenadors i un bon club al darrere!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *