Gràcia es prepara per a la Revolta de les Quintes

La diada de la Independència, amb l’actuació castellera on els de la Vila de Gràcia han tornat a descarregar el cinc de set, ha estat el primer pas d’una setmana festiva que viurà el seu gran segon assalt, el proper diumenge, amb la representació de la Revolta de les Quintes. Abans, però, el dimecres 14 d’abril, tindrà lloc al CAT l’acte d’entrega dels premis Vila de Gràcia i els últims assajos d’una representació que, aquest any, compta amb un director teatral i més detalls de guió. La recreació de la revolta de 1870 tindrà lloc diumenge a partir de les 12 del matí a la plaça de la Vila de Gràcia. El dissabte següent, 24 d’abril, serà l’hora de la diada bastonera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *