Carlos Jiménez Villarejo, guardonat amb la Creu de Sant Jordi

L’exfiscal d’Anticorrupció i president del Comitè d’Ètica de la Policia, Carlos Jiménez Villarejo, ha estat guardonat amb la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya. El gracienc, llicenciat en dret, es va especialitzar durant els seus anys al capdavant de la fiscalia en la persecució dels paradisos fiscals i va investigar trames de corrupció que, com ell mateix subratlla en una entrevista publicada en el número 229 de l’edició paper d’aquest setmanari, en alguns casos van acabar als tribunals i molts d’altres no. Villarejo ha estat condecorat juntament amb altres 31 personalitats catalanes i 15 entitats del territori. Per consultar l'entrevista a Carlos Jiménez Villarejo, vegeu l'Independent 229, pàgina 16: http://www.independent.cat/gracia/Independent_229.pdf