Esport i múscia per la Bressola des de Gràcia

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) i la Plataforma d'Entiats Juvenils de Gràcia organitzen aquests dies unes  jornades d' esport i música per la Bressola,que fa possible l'ensenyament en català a les comarques nord-catalanes. L'objectiu, tal i com remarquen des de l'organització, és donar difusió a l'activitat de l'entitat privada Amics de la Bressolaque, "de manera incansable, treballa per substituir el dèficit de l’escola pública francesa on no és possible l’ensenyament en català", tal i com remarquen des de l'organització.  El primer pas d'aquestes jornades és l'exposició sobre la Bressola que ja es pot visitar a La Fontana. En aquest mateix escenari, el proper dijous a les 20 h,Joan Pere Le Bihan, director general de la Bressola, i Ricard Gené, president de l’Associació d’Amics de la Bressola, analitzaran el present i els reptes de futur d'aquestes escoles. Els actes culminaran dissabte, primer amb un torneig esportiu a les pistes de l'escola Reina Violant i, tot seguit, amb un concert a La Fontana: esport i música. A banda de la tasca de difusió, les jornades també tenen l'objectiu de recollir diners per contribuir econòmicament amb el projecte de la Bressola.