El CN Catalunya torna a Divisió d’Honor sis anys després del descens traumàtic

p01f2Un any després d’inaugurar la nova piscina del Club Natació Catalunya, el seu màxim exponent esportiu, l’equip sènior masculí de waterpolo, s’ha confirmat com el millor conjunt de la Primera divisió estatal i ha aconseguit una fita esportiva històrica: l’ascens a Divisió d’Honor. Amb una trajectòria impecable (ha guanyat 19 dels 20 partits que ha disputat i no n’ha perdut cap encara fora de casa), els graciencs es van beneficiar de la punxada dels seu màxim perseguidor, el WP Túria, per fer-se amb el títol de lliga, una jornada abans del previst, a la piscina de l’Askartza Claret (7 a 17), cuer de la lliga que ja ha dit adéu a la categoria.
A l’equip li queden dos enfrontaments, un a Madrid aquest proper dissabte i l’altre, a la piscina de la UAB. Tots dos matxs serviran a l’entrenador de la Vila per convocar i provar cadets i juvenils perquè debutin al primer equip. “Ara que no tenim pressió per haver de guanyar partits, toca celebrar-ho i provar nois de la cantera que estan pujant a un ritme molt fort. A més, començarem a pensar fitxatges per al proper any, sempre adequant-nos al nostre pressupost, amb l’objectiu de mantenir la categoria”, explica Jose Montero, entrenador del CN Catalunya. El míster es mostra molt satisfet amb els seus jugadors i subratlla que hi hagut partits molt difícils, que els ha costat guanyar. “Dels nois de l’equip, he de dir que tenen una disciplina perfecta i que en els partits decisius ho han donat tot”, destaca Montero

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *