Tercera sessió del procés participatiu per la reforma de la Sedeta

Continua el debat per concretar la reforma de la plaça de la Sedeta. Aquesta tarda a dos quarts de set, està convocada la tercera sessió del procés participatiu. Descartat el nou equipament de Serveis Socials, el principal punt de polèmica que separa l’equip de govern i la plataforma veïnal Salvem la Sedeta és l’espai per a joves que el Districte projecta a la zona de les grades. La Plataforma no està disposada a acceptar la reducció d’espai lliure i el regidor, tal i com va apuntar en una trobada amb els veïns la setmana passada, creu que el projecte ha d’anar de la mà de la renovació dels bucs d’assaig i un espai d’uns 200 metres quadrats per a joves.  Avui es buscaran més propostes per acostar posicions.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *