Sant Jordi amb marca gracienca

f49027La diada de Sant Jordi a la Vila, com ja és habitual, tindrà avui el seu punt de signatura de llibres a Maite Libros per on desfilaran cares tan conegudes com la del polifacètic Albert Espinosa (d’11 a 12 h),  Leopoldo Abadía ( a les 12 h),  Patrícia Gabanho ( a la una),  Julia Navarro (17 h) o Montserrat Nebrera i Santiago Posteguillo, entre molts d’altres. A més, al Pla Salmeron se celebrarà la tercera Trobada d’Il·lustradors i les places de la Vila i Lesseps seran, a la tarda, l’escenari dels mercats d’intercanvi de llibres.  Els autors graciencs tampoc han faltat a la cita i el nom de Pius Alibek sona amb força per convertir-se, amb el seu Arrels nòmades, amb un dels autors d’aquest Sant Jordi. Els 60 canten en català de Fermí Puig i Històries de la història de Barcelona de Dani Cortijo són dues més de les propostes amb DO gracienca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *