Gràcia celebra la tercera Setmana de la Dansa

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa, Gràcia ha engegat aquest cap de setmana els actes de la Tercera Setmana de la Dansa, que enguany presenta un programa més ambiciós que en les edicions anteriors i compta amb una seixantena d’espectacles. Des de la dansa clàssica i tradicional a la creació d’avantguarda, passant pel swing o el ball esportiu. Fins al proper divendres, el ball prendrà el protagonisme a diferents escenaris de la Vila a través de jornades de portes obertes, demostracions a l’aire lliure i tota mena de tallers. Dilluns, per exemple, durant tot el dia hi haurà portes obertes a Àrea, Espai de Dansa i Creació, classes obertes a l’Espai P de Gato i diferents activitats al club de ball esportiu Rosemeri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *