Detenen la dona que robava fent-se passar per inferemera

Els Mossos d’Esquadra han detingut Carmen G.C., de 38 anys i amb domicili a Barcelona, com a presumpta autora de 13 furts a dones d’edat avançada, a les quals enganyava fent-se passar per personal sanitari, tal i com van denunciar des del CAP Larrard, després que robés a casa d’una de les seves pacients i ho intentés en un altre domicili, tal i com va denunciar l’Independent. La detinguda, amb nombrosos antecedents per fets similars, observava les víctimes, es guanyava la seva confiança i sempre escollia les que es trobaven en una situació de vulnerabilitat més evident. En la majoria de casos, entrava a les cases fent-se passar per infermera del CAP. Fins i tot, hauria aconseguit accedir a alguna residència geriàtrica. La detenció es va produir el passat 20 d’abril a la plaça dels Països Catalans, després de comprovar que li constaven dues ordres de detenció de les Unitats d’investigació de Gràcia i Les Corts.

, , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *