Primer dia d'Europa des de la gastronomia a Verdi

El carrer Verdi en el tram que enllaça Robí i Providència es convertirà, durant tot el cap de setmana, en una gran taula de degustació.  L'objectiu, celebrar el Dia d'Europa des de la vessant més gastronòmica. Es tracta de la  iniciativa Tasta Europa, Vine a Verdi que organitzen conjuntament el Cargol Graciós, els comerciants de Verdi i l'associació de veïns de Verdi del Mig, i  que treurà al carrer diferents propostes culinàries. Des de Portugal a Suècia, passant per la xarcuteria catalana, les creps franceses o els plats típics de Grècia.  Els tastos engegaran a partir de dos quarts de set de la tarda de dissabte i continuaran el matí de diumenge. A més, també hi haurà degustació de cervesa i, la nit de dissabte, un concert amb la banda Êter. Diumenge, després del vermut, el polifacètic responsable del restaurant Mesopotàmia, Pius Alibek, el director del Museu Etnològic, Pep Fornés, i el president de l'Arca de Noè, Jordi-Joan Alsina, entre d'altres, prendran part en una taula rodona sobre la diversitat gastronòmica europea. La idea de l'organització és que aquesta celebració esdevingui anual.