Presentació de ‘La Venus Calva’ en el marc dels actes del Dia Contra l’Homofòbia

venus calva redLa seu del Districte de Gràcia va ser ahir l’escenari de la presentació del llibre La Venus Calva de l’autora Juanita Márkez, un recull de contes curts que giren en torn a les experiències de  personatges gais, lesbianes i transexuals. L’acte es va realitzar en motiu del Dia Internacional Contra l’Homofòbia i la Transfòbia, que se celebra el 17 de maig per recordar que aquest mateix dia de l’any 1990 es va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’OMS. No ha estat l’únic acte a la Vila per la lluita contra la homofòbia. Diumenge es va celebrar a l’estadi del Nou Sardenya una matinal de futbol organitzada per les Panteres Grogues, una associació esportiva de gais i lesbianes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *