Espectacular incendi a Ramon i Cajal 57

_DSC1821Els segon pis de la finca del carrer Ramon i Cajal 57 s’ha incendiat aquest matí, poc després de les nou, per causes que encara es  desconeixen. Tres  dotacions de bombers han participat en l’extinció de les flames i, tot i que la propietària de l’immoble ha requerit en primera instància l’assistència de l’ambulància dels bombers, no s’han hagut de lamentar ferits. Els bombers han aconseguit treure del pis, un cop ja només quedava la cortina de fum, el gat dels inquilins. La Guàrdia Urbana ha acordonat durant tota la intervenció el tram de carrer afectat i el fum era visible des de bona part de la Vila.

2 thoughts on “Espectacular incendi a Ramon i Cajal 57

  1. L’inquilina és la millor. No s’ho mereix… Hem estat tot el matí amb ella i és super maca.
    Els bombers han fet un treball però han trigat 20 minuts…
    NO AL TANCAMENT DE GRÀCIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *