El juvenil escapulat certifica la salvació després d’una temporada irregular

El juvenil escapulat s’ha assegurat la salvació aquest cap de setmana i la seva continuïtat al grup 7 de la Lliga Nacional. Ho ha fet perdent aquest dissabte contra e Prat al Nou Sardenya (1 a 2), però beneficiant-se de l’ensopegada del Sant Andreu, que hores d’ara és qui marca la primera posició de descens directe. De fet, la salvació no és purament matemàtica però s’haurien de donar factors poc realistes: que l’Europa perdés els dos partits que queden, que el Sant Andreu guanyés aquests dos partits i que els quatribarrats -és aquí on la llògica dóna per salvat l’Europa- facin 27 gols en els dos enfrontaments, per tal de superar els graciencs en el gol average. Els joves de la Vila visitaran Manlleu la propera setmana i rebran el Terrassa en la darrera jornada de lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *