Els carrers de la Vila i el Park Güell, escenaris de la pel·lícula sobre Floquet de Neu

Pòster de la pel·lícAquesta setmana ha començat el rodatge de la pel·lícula dedicada  a Floquet de Neu, que durarà prop de dos mesos i transcorrerà en bona mesura per les places i els carrers de la Vila i pel Park Güell, entre d’altres escenaris com el mateix zoo o el parc de la Ciutadella. Així, el primer film dedicat a la història del goril·la albí, mort ara fa set anys, tindrà un important toc gracienc. El film combinarà imatges reals amb animacions i comptarà amb un repartiment d’alt nivell, amb noms com els de Pere Ponce, Rosa Boladeras o Elsa Pataky, entre d’altres. Els personatges animats -en ters dimensions- també tindran al darrere grans veus com les de Constantino Romero i Carlos Latre.  La pel·lícula  la història de l’arribada de Floquet de Neu al zoo de Barcelona i presenta el petit goril·la a la recerca d’una poció que el faci igual a la resta per poder-se guanyar la seva acceptació.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *