La relació barri-mitjans de comunicació, a debat a la Sedeta

En el marc dels actes del 25è aniversari del centre cívic de la Sedeta, el periodista Eugeni Madueño moderarà avui, a la mateixa Sedeta, un debat sobre la relació entre els mitjans de comunicació i els barris, que pretén fer una mirada històrica de la situació dels anys 70 i l'actual. La periodista especialitzada en temes de ciutat Maria Favà, el codirector de la publicació La Veu del CARRER, Andrés Naya; el periodista i membre de la Torna, David Fernández; el també periodista Marc Andreu, Josep Maria Navarro, veí del barri i exmembre de l'Assemblea la Sedeta, i el director de l'Independent de Gràcia, Albert Balanzà, analitzaran tant la situació actual de la premsa de proximitat com l'evolució que ha viscut en els últims 30 anys. periodista,

Marc Andreu,

Fernández,

Directa,

revista Carrer;

setmanari l’Independent de Gràcia,

Maria Navarro,

de l’Assemblea La Sedeta.

periodista, Davidperiodista del setmanariAndrés Naya, codirector de laAlbert Balanzà, director deli Josepveí del barri i ex membre
periodista, Davidperiodista del setmanariAndrés Naya, codirector de laAlbert Balanzà, director deli Josepveí del barri i ex membre